6 motive pentru care ai nevoie de un website

Studiile arată că 81%* dintre potențialii consumatori se documentează online înainte de procesul de achiziție, aceștia căutând preponderent informații și review-uri. Încă nu ai un website? Iată principalele motive pentru care ar trebui să-ți schimbi strategia.

Un website îți oferă vizibilitate pentru mai mulți consumatori

6 din 10 persoane se așteaptă ca brand-urile să ofere informații online, majoritatea folosindu-se exclusiv de internet pentru a se informa. Asta înseamnă că publicul tău țintă se găsește preponderent în online, iar dacă nu acționezi la timp, consumatorii tăi se vor orienta către alt brand. Descoperă ce ar trebui să ai în vedere când dezvolți un website sau magazin online și vezi care sunt top 6 motive pentru care website-ul este esențial pentru afacerea ta.

Un website este simplu și cost-effective

Nu trebuie să ai un buget mare pentru un website, există platforme gratuite care îți permit personalizarea design-ului. Un exemplu este platforma WordPress. Dacă, însă, îți dorești ca website-ul tău să fie personalizat pe nevoile și dorințele tale, atunci poate ar fi mai bine să ai în vedere colaborarea cu o agenție specializată care dezvoltă soluții software personalizate.

Nu doar că vei economisi bani pe termen lung, ci vei avea un instrument perfect funcțional, mult mai dinamic, mai rapid și mai puțin costisitor, comparativ cu instrumentele clasice precum brosurile, flyere-le etc.

Website-ul îți consolidează poziția în piață

79% dintre utilizatorii care citesc review-uri online le și cred! Un website nu doar oferă posibilitatea consumatorilor de a verifica simplu și rapid dacă review-urile și comentariile negative au o bază reală, ci poți influența ce se spune despre brandul tău prin pomovarea celor pozitive.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Magazin 24/7 pentru clienții tăi

Website-ul este un magazin deschis non-stop pentru consumatorii tăi, unde aceștia îți pot scrie, solicita informații sau cumpăra produsele, indiferent de oră. Iar pentru acest lucru nici măcar nu este nevoie ca tu să fii prezent! Ia decizia potrivită pentru tine, în cunoștință de cauză și află mai multe despre magazin online vs. site de prezentare.

Website-ul este indexat Google

Dacă businessul tău nu are un website, șansele sunt mari ca acei 81% din consumatori care se documentează online înainte de procesul de achiziție să nu te găsească. În schimb, poți optimiza website-ul astfel încât să îți maximizezi șansele ca utilizatorii să te găsească și, implicit, să îți cumpere produsele sau serviciile. SEO este doar una dintre modalitățile prin care poți face acest lucru. Mai multe informații despre modalități de promovare poți citi aici.

Website-ul crește vânzările

Volumul de consumatori care va ști despre brandul tău crește exponențial cu prezența ta în mediul online. Drept urmare, rata de conversie pe care o aveai fără un website va crește, odată cu prezența brandului tău online.

În concluzie, prețul unui website este cu mult mai mic decât prețul pe care-l vei plăti dacă rămâi în urmă! Așa că nu ezita să ne contactezi pentru informații, sfaturi sau servicii care te vor ajuta să ții pasul cu consumatorii tăi!

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!