De ce afacerea ta are nevoie de un site personalizat?

Era internetului a schimbat radical modul în care consumatorii se raportează la un brand. Numărul utilizatorilor crește exponențial de la an la an, iar aceștia sunt ei înșiși creatori de conținut (vorbesc despre tine și afacerea ta) și participă activ în conturarea unui brand.

Acum este cel mai bun moment să te ajuți de utilizatorii tăi, să le asculți părerile, să ții cont de feedback-ul lor și să îți optimizezi website-ul pentru a fi atractiv pentru ei, vei avea numai de câștigat! Iar noi avem tool-urile și know-how-ul de care ai nevoie pentru a-ți menține website-ul în pas cu tendințele și, implicit, cu consumatorii tăi. Iată cu ce te ajutăm:

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

  1. Experiență personalizată

Consumatorii tăi nu caută doar un website sigur, cu viteză mare de încărcare și cu informații noi, aceste funcționalități le găsesc în majoritatea website-urilor. Fiecare dintre ei caută o experiență, un conținut personalizat.

Noi te ajutăm să îi oferi utilizatorului opțiunile și informațiile specifice, prin intrumente care îi urmăresc parcursul pe site-ul tău, lăsând la o parte conținutul care nu este relevant pentru el.

  1. Indexare în motoare de căutare – SEO

Unul dintre cele mai mari avantaje ale SEO este că deține un mecanism invers de contactare al consumatorilor față de canalele tradiționale de publicitate precum radio sau TV.

Prin SEO facilitezi exact publicului tău țintă accesul la website-ul tău, atunci când el are nevoie de produsele sau serviciile tale, atunci când el le caută și, drept urmare, este mult mai probabil să și finalizeze procesul de cumpărare.

  1. Conținut personalizat

Conținutul personalizat este o modalitate de a prezenta informații noi și de interes de fiecare dată când un utilizator îți vizitează website-ul, fie că este un utilizator nou sau nu.

Această tactică va face utilizatorul să petreacă mai mult timp pe site-ul tău, mai ales că statisticile spun că aproape 80% dintre aceștia consideră că brand-urile care le oferă conținut personalizat sunt interesate să construiască relații bune cu ei.

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!