Cum îți faci un site în WordPress?
În 2017, platforma WordPress a depășit o cifră record, peste un sfert din toate website-urile la nivel mondial sunt construite cu ajutorul său. De ce să alegi WordPress pentru site-ul afacerii tale? Beneficiile sunt substanțiale, de la un program ușor de folosit și implementat, până la existența unei echipe dedicate de dezvoltatori ce aduc constant îmbunătățiri care îți vor ușura munca.
Avantajele platformei WordPress:
- Ușor de instalat și configurat
- Platformă gratuită, în care găsești și teme și plugin-uri gratuite
- Servicii de suport excelente
- Comunitate puternică, gata să răspundă la orice întrebare sau nelămurire
- Ideal pentru antreprenorii care își doresc afaceri online
- Simplă și intuitivă
Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.
Dezavantajele platformei WordPress:
- Calitatea temelor și plug-in-urilor gratuite: te poți confrunta cu standarde scăzute de securitate
- Funcționalități standard, care nu se potrivesc oricărui website
- Nevoia de personalizare în funcție de afacerea ta
Pasul 1: Obții hosting și înregistrezi un nume de domeniu
Pentru a configura platforma WordPress, vei avea nevoie de un nume de domeniu (numele site-ului tău.ro) și un hosting (un serviciu care găzduiește site-ul tău pe internet și îi stochează tot conținutul).
Mai exact, fără un hosting și un nume de domeniu, website-ul tău nu poate exista. Află cum îți cumperi domeniul și hosting-ul.
Pasul 2: Îți configurezi website-ul
Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să instalezi platforma WordPress în domeniul tău. Poți face asta prin intermediul unei companii de hosting, care în general oferă instalare cu un singur click, sau manual.
Nu ai timp să te ocupi de instalarea website-ului tău? Echipa WP Digital îți poate oferi consultanță și ajutorul de care ai nevoie!
Pasul 3: Îți personalizezi website-ul
După instalarea platformei WordPress în domeniu, vei descoperi versiunea standard a website-ului tău. Acum este timpul să-l personalizezi după nevoile afacerii tale. Astfel, trebuie să alegi o temă, adică un șablon de design, din peste 1500 de opțiuni.
Pasul 3: Adaugi conținut website-ului tău
Alegi ce pagini îți dorești să conțină website-ul tău, le adaugi la meniu pentru a fi găsite de către utilizatori, iar dacă ai un blog creezi postări.
Apoi urci conținut text și vizual pe fiecare pagină a website-ului, în funcție de nevoile afacerii tale.
Platforma WordPress este ușor de folosit și personalizat, dar dacă vrei să te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii tale, experții WP Digital te vor ajuta să îți transformi website-ul într-un generator de vânzări!
Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!