fbpx

De ce afacerea ta are nevoie de un site personalizat? AFLA MAI MULTE Era internetului a schimbat radical modul în care consumatorii se raportează la un brand. Numărul utilizatorilor crește exponențial de la an la an, iar aceștia sunt ei înșiși creatori de conținut (vorbesc despre tine și afacerea ta) și participă activ în conturarea unui brand. De ce este importantă viteza de încărcare a website-ului? AFLA MAI MULTE Într-o piață online atât de competitivă, viteza de reacție poate face diferența dintre afacerea ta și altele asemenea. Prima impresie pe care website-ul tău o face unui consumator este viteza de încărcare! Cum te ajută echipa de software Să îți personalizezi website-ul WordPress? AFLA MAI MULTE Ai ales deja platforma WordPress pentru a-ți construi website-ul? Nu uita că afacerea ta este unică, iar website-ul său trebuie să arate acest lucru. Doar așa vei atrage potențiali clienți pe site-ul tău și vei păstra o relație din care cu toții aveți de câștigat.
Blog2018-12-17T08:48:37+00:00

Fii la curent cu ultimele noutăți!

Aici vei găsi cele mai recente articole din IT, comerț online și marketing, informații utile pentru tine și studii de caz cu rezultate interesante.

De ce afacerea ta are nevoie de un site personalizat?

aprilie 4th, 2019|General|

Era internetului a schimbat radical modul în care consumatorii se raportează la un brand. Numărul utilizatorilor crește exponențial de la an la an, iar aceștia sunt ei înșiși creatori de conținut (vorbesc despre tine și afacerea ta) și participă activ în conturarea unui brand.

Cum îți faci un site în WordPress?

martie 21st, 2019|General|

În 2017, platforma WordPress a depășit o cifră record, peste un sfert din toate website-urile la nivel mondial sunt construite cu ajutorul său. De ce să alegi WordPress pentru site-ul afacerii tale?

Ce este și cum te ajută SEO?

martie 10th, 2019|General|

SEO, Search Optimization Engine, reprezintă procesul prin care website-ul tău este indexat de către Google, gestionând pagina și poziția în pagina motorului de căutare.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu