Ce înseamnă, mai exact, mentenanța unui website?

O administrate eficientă a site-ului este un pas esențial, imediat următor decizie de prezență online. Probabil ai auzit deja că un atac cibernetic se poate manifesta sub forma furtului de identitate, virușilor, malware-ului, fraudei sau extorcării, și știi cât de important este ca site-ul tău să reprezinte un mediu sigur pentru potențialii clienți. În plus, îți dorești ca aceștia să aibă o experiență cât mai plăcută pe site-ul tău, să petreacă cât mai mult timp, să consume conținutul pregătit de tine, ca în final, să cumpere ceea ce tu oferi.

De aceea, noi monitorizăm breșele de securitate și îl scanăm constant împotriva oricărui malware. Pe scurt, ne ocupăm de toate acele aspecte tehnice atât de necesare în bunul mers al websiteului tău. În cazul în care va apărea o problemă, o vom remedia în maxim 24 de ore de la constatarea ei. La cerere, te putem ajuta și cu actualizarea actualizarea informațiilor existente pe site, dar și crearea de pagini noi.

Beneficiile serviciilor de mentenanță website

  • Beneficiezi de o prezență online permanentă;
  • Menții o comunicare eficientă cu partenerii și clienții;
  • Profiți de o prezentare calitativă a informațiilor destinate promovării afacerii tale.
  • Câștigi timp liber și un website care face (aproape) toată treaba pentru tine.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

4 elemente ce definesc garanția serviciilor de mentenanță WP Digital

      1.Menținem site-ul sigur

În primul rând site-ul tău trebuie să fie unul sigur atât pentru afacerea ta cât și pentru clienții tăi. Monitorizăm breșele de securitate și îl scanam împotriva malware. În cazul în care va apărea o problemă, o vom remedia în maxim 24 de ore de la constatarea ei.

       2.Acces la backup-uri externe

Îți punem la dispoziție un sistem de backup extern pentru ca site-ul tău să fie în permanență în siguranță, indiferent de ce se întâmplă la nivel de hosting. În plus, dacă dorești să revii la o versiune anterioară, te putem ajuta imediat.

       3.Oferim suport oricând este nevoie

Echipa noastră de specialiști este gata să-ți răspundă la orice solicitare în maxim 24 de ore. Ne poți contacta direct din Dashboard-ul WordPress prin sistemul de suport și ne vom asigura că solicitarea ta va primi un răspuns prompt și eficient.

        4.Oferim transparență completă prin raportare

Ne ocupăm noi, însă ești la curent cu tot ce se întâmplă cu site-ul tău prin rapoartele cu detalii despre toate update-urile realizate, backup-urile făcute, performanțele site-ului și numărul de vizitatori înregistrați în luna precedentă.

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!