Top 5 tool-uri care îți fac viața mai ușoară în online

Ai  decis ca afacerea ta să se extindă cu succes în online? Atunci ai nevoie de câteva tool-uri care să te ajute la organizarea și monitorizarea sarcinilor, la crearea unui conținut corect, la editare foto și video, dar vei avea nevoie și de un spațiu în care să stochezi toate materialele. Și pentru a nu fi nevoit să cumperi hardware, precum hardisk-urile, acest spațiu de stocare va trebui să fie în Cloud.

Noi am alcătuit un top 5 al tool-urilor care îți vor ușura munca în online.

1.Managementul sarcinilor

Asana este o platformă online care te ajută să îți organizezi sarcinile și îi aduce în același loc pe toti oamenii din echipa ta. Stabilești task-urile care trebuie îndeplinite, le aloci personelor responsabile, stabilești deadline-uri și urmărești constant evoluția. În plus, primești notificări pe email atunci când se schimbă ceva sau te apropii de un deadline. Și nu-ți face griji, de website-ul tău ne ocupăm noi!

2.Time management

Harvest este o aplicație extrem de utilă dacă vrei să crești productivitatea echipei tale. Cu ajutorul ei poți contoriza exact cum își consumă echipa ta timpul și poți face ajustări. Harvest te ajută să vezi dacă aveți întâlniri prea lungi sau prea dese, dacă un obiectiv secundar consumă din timpul altor priorități etc.

3.Conținut în engleză

Dacă vrei să ai un conținut în engleză nativă, atunci Grammarly este aliatul tău. Aceasta aplicație nu doar corectează greșelile gramaticale sau typo-urile, ci îți oferă și stilul și tonul corecte pentru ceea ce vrei să transmiți. În plus, îți corectează și topica, acolo unde este cazul.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

4.Social Media

Layout este o aplicație care te ajută să realizezi colaje foto atractive pentru Instagram. Este un tool util, în special pentru că poți lucra ușor cu el chiar și de pe telefonul mobil.

Cu ajutorul aplicației Storybeat poți adăuga muzică, efecte sonore sau chiar voce la clipurile tale video sau la poze. Marele avantaj al Storybeat este acela că poți urca materialul creat de tine în orice platformă de social media.

Aplicația Boomerang te ajută să realizezi videoclipuri scurte, de câteva secunde, din 10 poze pe care le lipește și le redă continuu înainte și înapoi, într-o buclă. În plus, conținutul realizat poate fi postat pe Facebook și Instagram.

Descoperă și care sunt tendințele în webdesign în 2019 și oferă-le utilizatorilor website-ului tău o experiență pe care să își dorească s-o repete!

5.Stocarea datelor

Google Drive este un cloud unde îți poți stoca datele, de la poze la text, de la videoclipuri la înregistrări și cam tot ce-ți trece prin cap. Google Drive îți oferă primii 15 GB de date gratuit, dacă ai un cont de Gmail, și îți permite să accesezi datele de pe orice device, oriunde, oricând, cât timp ai conexiune la internet.

Mai mult decât atât, poți oferi acces și altor persoane la datele tale.

Toate aceste tool-uri îți vor economisi timp și energie, oferindu-ți în același timp posibilitatea să-ți realizezi obiectivele. Descarcă gratuit și Ghidul Complet  Pentru Un Site De Succes și întregește-ți prezența în online!

link catre ghid

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!