Cum ar trebui să arate site-ul tău – tendințe web design 2019

Este esențial pentru succesul site-ului tău să fii la curent cu tendințele în materie de web design în 2019. Multe elemente ce țin de vizual, de experiența utilizatorului sau funcționalități ale unui website se vor schimba anul viitor, astfel că site-ul tău poate părea învechit. Nu va trebui să reconstruiești website-ul, dar va fi necesar să ajustezi funcționalitățile și design-ul pentru a menține creșterea traficului.

Care sunt tendințe în web design în 2019?

2019 va fi despre experiența utilizatorului: viteza și optimizarea website-ului pentru diverse device-uri sunt pietrele de temelie pe care se vor construi design-uri minimaliste sau atractive, cu mult video background. Citește și ce trebuie să ai în vedere când dezvolți un website sau magazin online și iată principalele tendințele în materie de web design în 2019.

Video, experiențe VR și AR

Conținutul video este deja preferatul consumatorilor, iar în anul ce vine videoclipurile vor lua locul imaginilor de background din ce in ce mai mult, deoarece ajută la creșterea ratei de conversie.

În ceea ce privește VR-ul sau AR-ul, posibilitățile sunt infinite. Acestea oferă interacțiuni mult mai personale ale utilizatorului, spre exemplu, acesta îți poate vizita sediul intr-un video 360 prin VR sau poate proba produsele tale cu ajutorul AR-ului.

Website cu layout-uri asimetrice pentru imagini

În 2019, layout-urile website-urilor vor fi gândite outside the box, design-ul liniilor disruptive oferind un look fresh site-ului.

Totuși, pentru a nu distrage atenția, asimetria layout-urilor trebuie păstrată în linii minimaliste, care să construiască o ierarhie vizuală și să conducă utilizatorul către punctul dorit al paginii.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Layout-uri minimaliste pentru text

Pentru site-urile de știri, reviste, portofolii și bloguri, tendințele se duc către un aspect minimalist și ușor de urmărit. Blocuri de text și imagini, structurate în forme pătrate sau dreptunghiulare care permit compartimentarea conținutului pentru user.

Întoarcerea către generatoare de website-uri statice

Generatoarele de website-uri statice, precum HTML static, devin din ce în ce mai populare deoarece oferă viteză, securitate și posibilitatea personalizării și schimbării design-ului rapid.

Aceasta este o tendință ce are de-a face cu backend-ul unui website, iar marele avantaj al acestor instrumente este abilitatea de a proiecta și adapta website-ul mult mai rapid.

Ce poți face pentru a ține mereu pasul cu utilizatorii tăi? Informează-te constant în legătură cu tendințele în web design și aplică ceea ce se potriveste business-ului tău.

2019 va fi un an plin de schimbări dramatice în trendurile online, iar noi suntem aici pentru a-ți ajuta brandul să se foloseacă de acestea, cu scopul de a-și menține și crește traficul pe website!

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!