Platforme gratuite pe care îți poți construi website-ul

Vestea bună este că există platforme gratuite pe care îți poți construi website-ul! Vestea la fel de bună este că la WP Digital ai găsit echipa perfectă care să personalizeze aceste platforme pentru a răspunde nevoilor afacerii tale în online.

Platforma WordPress este una dintre cele mai utilizate la nivel mondial, datorită accesibilității, flexibilității și opțiunilor de personalizare în funcție de cerințele business-ului tău. WordPress îți pune la dispoziție toate tipurile de website de care ai putea avea nevoie:

1.Website de prezentare

Îți poți promova produsele, poți avea acces la statistici și instrumente SEO, dar și să te contectezi cu consumatorii tăi prin intermadiul Social Media.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

2.Magazin online

Procesarea plăților, calcularea taxelor și livrarea, toate acestea pot fi integrate în magazinul tău online în WordPress.

3.Blog

Ai posibilitatea de a-ți face părerile cunoscute cu ajutorul celui mai mare instrument de blogging din lume. De asemenea, ai acces la o comunitate de milioane de oameni care ar putea deveni viitori tăi followeri.

4.Portofoliu

Ai acces la mii de teme din care poți alege, un spațiu de stocare vast și opțiuni de design pentru toate ideile tale creative. Aceste lucruri fac din WrodPress una dintre cele mai bune platforme pentru a-ți construi portofoliul.

Cu toate acestea, cum știi dacă ai nevoie de un site de prezentare sau un magazin online? Cum reușești să personalizezi platforma WordPress pentru a o fructifica la maximum în interesul afacerii tale?

Dacă îți dorești o prezență online care să îți crească vânzările, suntem aici pentru a-ți oferi soluțiile croite pe cerințele tale. De la alegea tipului de website potrivit, până la customizarea funcțiilor platformei WordPress și adugarea de plug-in-uri care să îți optimizeze website-ul, tot ce îți oferim este tailor-made.

Avem peste 7 ani de experiență și o echipă specializată în servicii integrate de web development, promovare online, SEO, SEM, Facebook & Google Ads și content marketing. Îți dezvoltăm site-ul cu design intuitiv și optimizare SEO, GDPR compliant și rezultate susținute.

Bineînteles, vei fi implicat în fiecare pas al procesului, pentru a te asigura că ideile tale sunt implamentate așa cum îți dorești și vei știi de la început cum va arăta site-ul tău, prin intermediul hărții pe care o dezvoltăm în primii pași.

În plus, te bucuri și de servicii de mentenanță după finalizarea site-ului, care oferă securitate pentru tine și utilizatorii tăi, suport, backup-uri externe și raportare constantă.

Tu cum îți imaginezi website-ul afacerii tale?

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!