3 lucruri pentru care ai nevoie de suport în mentenanța site-ului tău

În primul rând, de ce ai nevoie de mentenanță pentru website-ul tău? Pentru că un site up to date nu este doar imaginea business-ului tău, ci menține interesul consumatorilor existenți, dar și atrage noi clienți și își păstrează poziția în motoarele de căutare.

Totuși, este important ca tu să te poți concentra pe managementul business-ului tău fără griji, de aceea noi ne ocupăm de suportul și mentenanța site-ului, astfel încât afacerea ta să își continue ascensiunea.

Așa că, indiferent care este business-ul tău, dacă vrei ca site-ul să performeze, mentenanța lui trebuie să țină seama de aceste 3 lucruri:

1.Securitate

Securitatea site-ului este primordială dacă vrei ca acesta să fie de ajutor afacerii tale. Majoritatea website-urilor conțin mii de linii de cod și depind de sofware-uri ca să funcționeze, iar hackerii vor încerca să găsească vulnerabilitățile în cod, lucru care poate duce la virusarea site-ului, fraude și multe altele.

Pentru a-ți proteja atât business-ului cât și clienții, noi îți monitorizăm permanent website-ul și acționăm rapid dacă descoperim o breșă, remediind-o în maxim 24 de ore.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

2.Actualizări

Majoritatea website-urilor au în spate aplicații software complexe, chiar dacă pot părea ușor de editat. Este nevoie de actualizări constante pentru securitatea acestor aplicații, dar și pentru performanța site-ului.

Actualizările sunt esențiale și în cazul platformelor de tip WordPress, atât în ceea ce privește software-ul de bază, cât și al plugin-urilor sau temelor. Totuși, este important ca înainte de orice actualizare să fie făcută o copie de rezervă pentru a putea reveni la vechea versiune dacă ceva nu funcționează.

3.Conținut nou

Clienții nu vor mai intra pe site-ul tău dacă în fiecare săptămână vor găsi aceleași informații, nimeni nu vrea să citească despre un eveniment care s-a întâmplat acum 3 luni. Astfel, dacă nu îți actualizezi constant informațiile în site, clienții și potențialii clienți vor crede că nu acorzi importanță business-ului tău.

În plus, motoarele de căutare indexează eficient nu doar site-uri bine întreținute, ci mai ales cele cu conținut proaspăt. Astfel, de fiecare dată când actualizezi conținutul din website-ul tău câștigi poziții serioase în paginile motoarelor de căutare, iar pentru a eficientiza și mai mult acest proces poți apela la servicii SEO.

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!