De ce ai nevoie de soluții software personalizate?

Înainte de toate, trebuie să știi că există 2 categorii mari de soluții software: standard și personalizate. Software-un standard este un pachet care poate fi cumpărat sau descărcat, dar nu poate fi adaptat pentru site-ul tău, îl poți găsi în foarte multe alte website-uri și, mai ales, este extrem de restrictiv ca funcționalități.

Pe de altă parte, software-ul personalizat este soluția complet adaptată pentru a răspunde nevoilor site-ului tău, este unică și conține exclusiv caracteristicile potrivite pentru a devenit un instrument puternic al afacerii tale. Iată principalele beneficii pe care noi, la WP Digital, ți le oferim:

Adaptabilitatea

Software-ul personalizat este potrivit business-urilor moderne deoarece conține caracteristici cu care utilizatorii tăi sunt deja obișnuiți și le percep ca fiind normale și obligatorii, precum capacitatea de a se adapta în funcție de device-ul pe care-l folosesc să navigheze: desktop, mobile, tabletă.

De asemenea, soluțiile personalizate se pot baza și pe sisteme deja existente, precum WordPress.

Automatizarea

Soluțiile personalizate de software pot fi folosite pentru a automatiza anumite procese ale business-ului tău, precum gestionarea comenzilor, plata etc., economisind astfel timp și bani și permițându-ți să te concentrezi pe aspectele mai importante ale afacerii tale.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Flexibilitatea

Un alt mare avantaj al soluțiilor software personalizate este că acestea pot fi adaptate pe parcurs pentru a răspunde nevoilor afacerii tale sau tendințelor din piață.

Spre exemplu, dacă ai un magazin online și vrei să faci o campanie de reduceri într-o zi, numărul utilizatorilor care vor fi pe site-ul tău în același timp crește considerabil, iar pentru ca acesta să funcționeze optim îți oferim varianta de a închide alte procese care îl încarcă.

Cost-efficient

Soluțiile personalizate de software își dovedesc eficiența pe termen lung și, spre deosebire de pachetele standard, plătești doar pentru caracteristicile potrivite afacerii tale.

Mentenanța

Software-urile personalizate pe care le oferim includ și mentenanța site-ului, care este de preferat să fie realizată de aceeași echipă, care cunoște nevoile afacerii tale, codul din spatele site-ului și mai ales dorințele și obiectivele tale.

Tu ce tip de soluții software ai alege pentru site-ul afacerii tale?

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!