Cum colaborezi cu echipa care dezvoltă soluții software personalizate?
-5 pași pentru succes-

Știi deja că site-ul este cartea de vizită a afacerii tale și te-ai decis că merită soluții software personalizate, pentru că nu este doar unic, ci își propune să ofere o experiență particulară utilizatorilor.

Totuși, ce trebuie să faci pentru a te asigura că obții rezultatele pe care le dorești de la echipa care îți dezvoltă site-ul? Iată 5 pași simpli prin care noi îți oferim garanția că îți vei atinge obiectivele:

Stabilim împreună obiectivele

Afacerea ta are nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online? Stabilim împreună ce este mai potrivit și creionăm obiectivele de business, fie ele de creștere a awareness-ului sau de îmbunătățire a vânzărilor. În funcție de nevoile afacerii tale, noi îți oferim soluțiile software potrivite.

Dezvoltăm harta website-ului

Imediat ce știm ce anume îți dorești de la site-ul tău, il construim astfel încât fiecare funcționalitate să faciliteze îndeplinirea obiectivelor afacerii tale.

Astfel, de la scheletul site-ului, la paginile sale și interacțiunea dintre ele, totul este personalizat pentru ca fiecare utlizator să cumpere simplu și ușor, să ajungă rapid la informațiile care-l interesează etc.

Construim prototipul website-ului

Aceasta este etapa în care stabilim functionalitățile și informațiile fiecărei pagini.

Totul se realizează ținând cont de cele mai noi reguli de UI (user interface) și UX (user experience), astfel încât utilizatorul să obțină nu doar o experiență plăcută când îți vizitează site-ul, ci să îi fie ușor să navigheze prin el și să finalizeze procesul de cumpărare sau informare.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Testăm și îmbunătățim

Ne asigurăm că site-ul tău este 100% funcțional printr-un proces riguros de testare, în care verificăm fiecare pagină, buton, link sau layout și facem ultimele modificări sau ajustări, totul pentru un site fără erori!

Astfel, știi sigur că utilizatorii tăi nu vor întâmpina dificultăți atunci când îți vor vizita website-ul.

Website-ul este gata pentru afacerea ta!

Site-ul tău este pregătit pentru a transforma fiecare utlizator într-un client!

Totuși, dezvoltarea site-ului nu se oprește aici: acesta are nevoie de mentenanță personalizată, pentru a rămâne sigur pentru utilizatorii tăi, și de conținut nou constant, pentru a avea cele mai bune rezultate în indexarea pe motoarele de căutare, precum Google.

Mai exact, cu cât site-ul tău este mai sigur și mai actualizat, cu atât utilizatorii îl vor găsi mai ușor atunci când caută serviciile sau produsele pe care tu le oferi!

Dacă îți dorești ca afacerea ta să aibă o identitate în mediul online, concentrată pe experiența utilizatorului, noi, la WP Digital, te putem ajuta cu soluții software croite exact pe nevoile tale. Suntem alături de tine cu soluții testate și o echipă tânără, pasionată de IT și de proiecte de succes!